vinnare och mixer

Har inte blivit så mycket bloggande från Leeds, det nya livet livet håller mig upptagen. Hittills här det inte varit någon skola, bara meningslösa informationsträffar. Jag vann dock quizet om England. Eller, egentligen kom jag tvåa såg jag sedan, killen som rättade min hade gjort fel. Hade dock inte så stor lust att bekänna misstaget och bli av med de intjänade fem punden så jag knep. Tror inte att det var så moraliskt inkorrekt trots allt...

Nu ska jag ge mig på den stora utmaningen att laga köttbullar med gräddsås och potatismos. Rob är middagsgäst och hittills är han mycket imponerad av ikeas färdiga köttbullar, så jag hoppas att det inte blir alltför svårt att slå. Använda också min nya mixer idag. Den är mycket avancerad. Faktiskt så är det en sådan de tjatar om på tv-shop hela tiden, magic bullet eller nåt, fast min heter något annat. I reklamen påstår dem att den gör allt man behöver göra i köket på fem sekunder så vi får väl se. Kan den till exempel steka köttbullar på fem sekunder?

Polisong och matguru

Har just insett att jag inte kommer att kunna ha uppsatt hår på väldigt länge. Det avklippta tuggumihåret har nämligen lämnat efter sig världens största polisong. Inte speciellt sexigt och inte heller särskilt symmetriskt med tanke på avsaknaden av samma polisong på andra sidan. Så, håret utsläppt i forsättningen.

Mina två manliga flatmates stod precis och studerade mig när jag lagade mat. De påstår sig nämligen inte veta hur man gör. Funderar på att erbjuda mig att laga mat åt dem emot betalning, skulle kunna bli lönsamt. Eller kanske erbjuda matlagninskurs. Hm, värt att beakta med tanke på hårt belastade ekonomin.

Mysterier och avklarad

Tuggummi mysteriet är löst. Visade sig att Rob rignt mitt i natten då jag sussat som bäst och i ett sömnigt försök att hitta telefonen har jag antagligen grabbat tag i ett gammalt tuggumi istället och sedan på obestämt sätt kletat in i håret. Har inget minne av något telefonsamtal och jag hade tydligen inte fått fram något vettigt alls. Dock imponerad över att de få ord jag fått fram var på engelska, inte illa mitt i nassen. Så här hade det låtit: "I can't hear you! I can't hear you!".

Är nu färdig packad och utstädad. Det gick trots allt. Något panikdrabbad dock när diskmedlet mystiskt försvann mitt i städningen. Krävdes frenetiskt letande, telefonstamtal och rökande för att tillslut lokalisera det till städskåpet (jag det kanske låter logiskt, men diskmedlet står faktiskt vid diskhon). Avnjuter nu en välförtjänt öl och ska snart inta dagens första mål, ja, dagens första föda  faktiskt över huvud taget. Gott.

Tuggummi och trolleri

Vaknade i morse med tuggummi i håret. Jag repeterar: tuggummi i håret. Försökte förgäves dra ut det, men fick tillslut dra på mig en gammal truckerkeps då jag skulle knacka på hos grannen av annan anledning. Har nu fått domedagsbeskedet av Madde (frisör) att jag (hon) måste klippa av det. Inte kul, kommer se helt mupp ut med värsta hålet i håret. Ska hädanefter mycket konsekvent slänga alla färdigtuggade tuggummin i en pappe3rskorg och ej enbart inom armlängds avstånd.

Ny dag för packning och städning idag och förhoppningsvis den sista. Problemet är bara att jag behöver trotsa fysikens alla lagar för att få pllats med allt i mina väskor. Om man bara kunde trolla...(och speciellt bra vore det att ha en sådan väska Hermione har i sista Harry Potter, en väska som är jätteliten på utsidan, men jättestor på insdian.)

Geni (typ) och vind

Måste säga att det här med datan inte gick så pjåkigt trots allt. Lyckades faktiskt skapa ett nätverk mellan datorerna och fixa och trixa (efter lite hjälp med typ vart man ska sätta in sladden och sådana petitesser). Är mycket stolt över mig själv!

Har precis upptäckt vinden här efter att ha bott här i 1,5 år. Den är jättestr och skitbra förvaringsutrymme! Enda problemet är att jag inte vet vilken som är min. Skulle kunna vara den utan lås, men behöver inte vara så då jaghar en hemlig nyckel på min nyckelknippa. Hm, kanske bara ska sno det som är ledigt...

Opassande t-shirt och datatekniska projekt

Har precis tillbringat tre timmar på landvetter flygplats, på grund av inställt plan. Blev inte bemött på det mest välkomnande sättet av personalen där vilket jag misstänker kan ha något att göra med min klädsel, nämligen en Israel defense forces t-shirt. Troligen lämpligare outfit än långskägg och en koran, men ändock något upprörande.

Ska nu inleda operation förvandla mig själv till datatekniskt geni. Datorer ska kopplas till varandra och filer ska smidigt kråla igenom sladdar. Allt detta medan jag självsäkert och nästan omedvetet klickar på musen och lyssnar till Tracy Chapman. Japp, precis så ska det gå till. Och inte ett hårstrå ska slitas från mitt huvud.

Toalettrestriktioner och snigelfasoner

Stort, och underskattat, problem med att ha man boende hos sig är att man inte kan varken fisa eller gå på toaletten ordentligt. Lurade ut honom på kebebjakt igår (för dagen efter måste man faktiskt få andas ut lite), men nu ser det kritiskt ut. Kan trots denna vetskap inte sluta att äta varken ostbågar eller tugga tuggummi, vilket inte är speciellt värnande om magen. Illa.

Har nu en vecka kvar tills jag lämnar landet, men en miljard saker att fixa (känns det som). Måste verkligen, verkligen, ta tag i mig själv. Ska faktiskt börja nu med en gång med att fylla i csn-blanketterna och eftersändningsblanketten. Och skadeanmälningsblanketten för iPoden. Alla dessa jävla papper. Jag trodde att vi var internetgenerationen, att allt var elektroniskt. Att vi brydde oss om regnskogen. Tydligen inte.

Hund och mamma

Jag har en hund! Eller a, det är ju Jossans hund, men ikväll är den min. var precis ute på en skön kvällspromenad med henne. Undrar om det är okej att prata högt med sin hund. Jag menar, folk pratar ju högt med sina bebisar om dem är ju snarast mindre kapabla att svara än en hund. Har inte bestämt mig än för hur jag ska tackla detta dilemma, än så länge garderar jag mig emot seden och förblir tyst.

Träffade mammas nya kille idag. Trevlig snubbe. Det är väldigt roligt att studera mamma vid detta tillfälle. Hon beter sig som att hon och jag är världens bästa kompisar, blir inte sur för något och lägger kärleksfullt armen runt min axel när vi prommenerar. Ganska trevligt som omväxling i och för sig, och även mycket underhållande.

Trevliga djur och mindre trevliga djur

Har kommit på ny strategi för att bli lycklig. Sno folks djur. Perfekt, för man kan lämna tillbaka dem sen så slipper man ansvaret. Mina två första mission blir Majas katt och Jossans hund. Hunden har jag redan lyckats sno åt mig till på onsdag. Hoppas bara den inte äter upp mina skor...

För övrigt snodde svinen som var här på efterfest i fredags min iPod. Må dem brinna i helvetet.

Ps. Erkänn Majas hår är kick-ass. image36

Uppstressad och ollon

Har äntligen fått inhalera nikotin så att jag så smått kan börja lugna ner mig. Okej jag inser att det är ett väldigt stort i-landsproblem att stressa upp sig därför att man inte vet om man har tid att åka till Zanzibar ett visst datum, men det stressar i vilket fall upp mig. Speciellt när telefonen ringer hela tiden och man har en pappa som är otålig och telefonummer dit ingen svarar. Nu åker vi i alla fall, över jul och det ska bli grymt härligt.

Dessutom hade jag en mardröm i natt om att jag hade världens största finne. Den såg ut som ett ollon och satt mitt på pannan. Jag såg ut som en jävla enhörning fast med ett stort ollon istället. Inte undra på att man vaknar upp och är både hysterisk och panikslagen.

Slöseri och oskyddat gangbang

Vad jag är duktig. Har städat efter igår. Är mycket stolt över mig själv. Är mindre stolt över summan pengar som spenderades igår, trots noggranna förberedelser för en billig kväll. Till exempel kanske det inte var så smart att åka taxi från McDonalds Avenyn och tillbaka för 240 spänn därför att vi kommit på att vi har slut på cigg. Det kanske också var lite overkill att köpa två påsar ostbågar (kompenserades dock av att vi bara köpte en kaffe och delade på (7-eleven hade nämligen bara en kopp kaffe kvar). Var också mycket gött att äta överblivna ostbågar i sängen i morse.).

Fick en släng av ångest precis. En barndomskompis lillasyster plockades upp på vägen hem och hon och hennes killkompisar tog ett glas vin här framåt småtimmarna. När de gick hojtade både jag och Louise att inget gangbang nu och om ni trots allt bestämmer er för att gangbanga så använd kondom. De sa att de inte hade kondomer så jag erbjöd mig på skämt. När de svarade ganska uppriktigt typ: "Har du kondomer?" fick jag kalla fötter och hojtade tillbaka att jag ju inte ville uppmuntra till något. Fick lite panik nu; tänk om hon verkligen blev gangbangad och på grund av min moralpredikan i värsta Bush-stil är hon nu gravid och har fyra olika sorters könssjukdomar? Och vad hade det kostat mig? Några ynka kondomer hade jag väl kunnat uppoffra, speciellt eftersom min sänggäst var Louise? Fan också.