Locke och Norge

Problemet ar lost! Med hjalp av lite tysk kultur. Det tyska kulturcentret har namligen ett cafe som, hor och hapna, serverar riktigt kaffe till en billig penning. Atta kronor narmare bestamt behover vi numera lagga for att fa ett kaffe vart namnet. Vi ar oerhort lyckliga.

Gardagskvallen spenderades spontant genom att fira Georgiens sjalvstandighetsdag. Moloco spelade pa Freedom square till en lagom upphetsad folkmassa och sedan foljde oldrickande med danska och hollandska valobservatorer. Kvallen avslutades med en hatsk diskussion om vad John Locke egentligen tyckte om privat egendom...roligare har man ju haft och det tyckte Viktor med som slutade lyssna efter ett tag och istallet gav vodkan sin fulla uppmarksamhet. Han var lite trott idag.

Hm, nu blev jag precis stord for att oversatta en georgisk students norksa jobberbjudande. Detta ledde till en diskussion om vanskapen mellan Norge och Sverige vilket i sin tur utvecklades till att handla om norrmanskamt, varpa jag febrilt forsokte komma pa nagot roligt. Georgierna tyckte inte att det var speciellt kul att norrman kryper i affarer for att hitta lagpriser. Maste genast komma pa bra exempel pa god skandinavisk humor.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en fortsatt bra dag :)

Postat av: Maggie

HaHaHa

2008-05-28 @ 18:49:59
URL: http://majaw.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback