Hjärndöd och singel (samband?)

Jag har lite otur när jag tänker ibland. Satt och läste en artikel om huruvida det ska vara tillåtet att abortera foster på grund av att de har fel kön och tänkte att en liten jämförelse skulle underlätta för tankeverksamheten. Så tog standardexemplet hudfärg och frågade mig om det skulle vara okej om någon ville abortera ett foster på grund av att det har fel hudfärg. Sedan gick jag till gymet istället. Hjärnan kändes inte riktigt på topp.

För övrigt håller jag på att lära mig franska. Den mest användbara meningen jag lärt på hitills är "jag är singel". Så nu känner jag mig reda att åka till Frankrike och pröva mina vingar.

Porr och mobbning

Igår råkade jag av misstag porrsurfa i skolan. Stor tur att jag var ensam i vårt lilla datorrum när helt plötsligt underliv i full action dök upp på rutan. Jag skulle nämligen gå in på blondinbellas blogg, men råkade slå in bondinbella. Synden straffar sig direkt.

Jag vill lära mig franska en gång för alla och har därför köpt ett lär-dig-själv kit, innehållandes cd-skivor med lektioner. Lektionerna ges av en lärare och med på bandet finns två andra "elever". Redan har jag börjat störa mig på hur läraren favoriserar den ena av dem, nämligen tjejen. Så fort hon säger något säger han trés bien! och han rättar henne aldrig. När killen säger något däremot blir han alltid rättad och när han väl säger rätt får han inget beröm. Man märker hur han bara blir mer och mer nervös för varje uppgift. Typiskt att mitt franskalärande ska distraheras av mobbning även när jag är helt ensam.

Lyckad april och renblodig

Om någon trogen läsare minns mitt katastrofala första april skämt förra året så kan jag säga att jag har tagit igen det i år! Lurade mina korridorare att det var en katt i köket varpå de inte vågade gå in. Fast om jag fick tillbaka. När jag kom hem var hela köket uppochner vänt. Jag trodde först att vi blivit rånade och rusade följaktligen i mitt rum för att försäkra mig om att allt var kvar, vilket det ju var. Då trodde jag att den ena tjejen jag bor med hade tänt eld på köket (det har varit nära flera gånger...). Men det hela vara bara en oskyldig hämndaktion.

Gjorde precis ett göteborgstest på Facebook för jag har inget liv och fick det mycket tillfredställande resultatet Renblodig göteborgare. Kul att man är renblodig någonting. Går ju inte för sig att vara sådan blandras som jag i allmänhet.