Änglavakt och bluff


Självmord och soluppgång

Läste precis att en studie har visat att varje tittas tv-timme efter 25-års ålder förkortar ens liv med 22 minuter. Hur sjukt är inte det? Varje gång jag slappnar av framför tv:n dödar jag alltså mig själv för 22 minuter. Vet inte vems idé det var beräkna hur många minuter man dödar sig själv med genom en viss aktivitet, men det var en jävligt dålig en. Allt blir ett smärre men bokstavligt självmord. Mycket otrevligt sätt att leva på.

Ska ut och cykla nu. Hoppas fan att jag får se en fin soluppgång för behöver något dom övertygar mig om att det är värt att motionera utomhus vid den här tiden.


Protestätande och goda ölnyheter

Protestäter mot alla bantnings- och träningstips nu efter nyår. Gick kanske lite långt när jag i princip åt smör från paketet dock (med ett litet, litet kex under). Mår lite illa nu för att vara ärlig. Men det var för en god sak. Upp till kamp.

Lär mig på bantningsprogram på tv (tittat på under förtäring av ost så ok) att en pint öl är 233 kalorier. Jag trodde att det var minst 300. Så hit med ölen.


Jobbar och brännskadad

Jag jobbar! Jag jobbar! Stoppa pressarna! Jag jobbar! Jag behöver mer kaffe.

För övrigt inte lika stort fan av min varvattenlurv sedan den lett till att jag hällde kokande vatten över min stackars tumme.


Ångestfylld och inspirationslös

Stalkade framgångsrika kompisar på Facebook igår och fick ångest (förvånande). Kommer hem och ena housematen har skrivit ett paper under dagen och den andra, som redan är flytande på franska, håller tydligen på att lära sig spanska. Mer ångest. Tog mig lite i kragen idag efter sömnlös ångestnatt. Har nu installerat mig på Srarbucks för andra dödsrycket.

Vissa saker är så tråkiga att göra att man bara måste strunta i dem. Slänga tomma toarullar, är en sån sak. Tömma besticklådan, är en annan. Det går liksom bara inte att hitta inspirationen.


Oljebehandling och semesterplaner

Har fått vaxpropp eller liknande i örat (jag vet, jätteäckligt). Min housemate sa till mig att hälla varm olivolja i örat. Hahaha, sa jag. Gick till läkaren. Häll olivolja i örat, sa han. Har nu följaktligen olivolja i örat. Också relativt äckligt.

Mamma och jag ska försöka lura pengar av våra släktingar så att vi kan åka till Kanarieöarna. Tips på metoder någon?


Samma ras och hagelpremiär

Gång på gång försöker jag förklara att vi svenskar också är människor. Vi är inte en separat ras immun mot kyla. Däremot hat vi centralvärme och isolering. Tror mina housemates (vad är egentligen ett bra svenskt ord?) har förstått, för fick jättemysig lurvig varmvattenflaska i julklapp. Passar utmärkt till mina lurviga kuddar.

Dagens första löptur som ingår i mitt hemmagjorda maratonprogram idag. Det var jättekul. Verkligen. Speciellt när det blev bäcksvart och hagel attackerade våra ansikten. Fan skulle ju smörja in stackars ansiktet innan jag gick och la mig. Nu ligger jag ju här och myser med min lurviga flaska. Orkar jag resa mig och gå de två stegen...? Hm, ska sluta blogga och sedan ta ett beslut.


Ost från Satan och teknik från Satan

Helvetes jävla djävulscheesecake. Försvinn ur mitt liv. Dock helst ej via min försvagade ämnesomsättning.

Bloggar från min telefon. Framtiden är här. Synd dock att jag är i klorna av Apples från Satan sända autocorrect. Utan cheesecake och rättstavningsprogram skulle mitt liv vara betydligt förbättrat.


Djävulscheescake och avlägsen undergång

Har matbaksmälla idag som direkt följd av gårdagens försök att bota riktig baksmalla genom ätning. Kan dock inte sluta äta verkar det som. Problem med att ha fest är att det blir en massa matrester som man inte annars hade haft hemma. Som baileyes- och chokladcheesecake till exempel, numera omdöpt till djävulscheesecaken sedan jag satt i mig ungefar ett kilo igår. Ska gå till mitt nya gym om någon timme, sedan på vägen hem bara köpa sallad och grönsaker och väl hemma slänga ut allt som är i kylen - i synnerhet djävulscheesecaken - och ersätta med grönsakerna.

Lyssnar på alla nyhetsprogram som sänts sedan innan jul for att uppdatera mig om vad som händer i världen. Har ignorerat allt på över en vecka, men tydligen pratas det fortfarande enbart om Juholts vara eller icke vara. Gillar dock att gotta mig i andras svagheter/fall. Får min egen undergång att framstå som mindre akut.