Sur mjölk och salsa

Måste säga att jag är ypperligt imponerad av argumenationen från moderata ungdomsförbundet när det kommenterat slopandet av fastighetsskatten:

Vad kommer du att säga till din partiledning?

- Bra idé. Men nästa gång ni slopar en skatt - kom inte med en ny. Lös det istället genom att sänka bidragen, säger Nilkas Wykman.
- Det är som när man gick i skolan och hällde salt i mjölken. Det blir en konstig eftersmak.

Eeeeh, hälla salt i mjölken? Gjorde man? Och sänka bidragen? Vilka bidrag? Varför inte bara slopa "bidragen", det kostar ju ändå bara en massa och alla vet ju att det bara är latmaskar som inte orkar jobba som tar emot dem.

Ikväll ska vi i alla fall dansa salsa! Finns tydligen en klubb här där man ibörjan av kvällen får en lektion i salsa och sedan kan dansa med vem man vill. Så nu ska det bli snurr på mina öl- och chipsfyllda höfter! Kanske ska städa mitt rum också...nääää!

Kommentarer
Postat av: Martin

Åså slopar vi alla skatter oxå, för det är ju ändå bara idioter som bestämmer hur pengarna ska fördelas. Sen lever vi i total anarki, utan varken bidrag eller skatter. Vi stänger skolorna oxå, för ingen (få) har råd att låta barnen gå i skolan. De måste jobba nu när barn- och studiebidrag försvunnit...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback